Articlesresults = Resource id #19 PHPKBV8 - Search
Knowledge Base
Articles Search Results
  1. How can I add another person to the approval chain if they are not in the drop down name list of approvers? Catetory:  ePAF   Question:  How can I add another person to the approval chain if they are not in the drop down name list of approvers?   Answer: A new ePAF approver can be appointed to ePAF Level 20 by the department head using TEAM App.   Or,... Read More
  2. Where is the approval button for an ePAF? Answer:  When you open an ePAF (by clicking the employee name) to review and approve it, you will find the Approve button.  In your Approver Summary: The "Current" tab of your ePAF Approver Summary will hold the transactions waiting your approval... Read More
  3. First Name must be filled in for Approval Type, PERSON Answer:  This error is telling you that you need to complete the "First Name" field under the Approval Type section labeled "Person" (General Person Data).   You need to complete each field in the 'New Value' column.   Hint:  if you don... Read More
  4. How do I report my hours worked in Web Time Entry (WTE) if I work for 2 separate departments and how will they be routed for approval to 2 separate Supervisors? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  How do I report my hours worked in Web Time Entry (WTE) if I work for 2 separate departments and how will they be routed for approval to 2 separate Supervisors?   Answer:  If you work fo... Read More
  5. If there are 2 default approvers listed, does this mean that the approval has to go through both individuals? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  If there are 2 default approvers does the approval have to go through both individuals? Or can one or the other approve?   Answer:  If you have listed 2 default approvers in either the ex... Read More
  6. If department heads are not part of the approval queue, will they be able to see their employee’s timesheets ? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  If department heads are not part of the approval queue, will they be able to see their employee’s timesheets ?   Answer: If one is not part of the approval queue you cannot see the ... Read More
  7. Why did the Approval Queue on my ePAF turn from an Approval action into an FYI action? When the user listed as a higher level approver is the originator of the ePAF, this occurance is a normal function of Banner.  After the ePAF is submitted, all approval levels below the highest approval level automatically turn into FYI actions fo... Read More
  8. All Approval Types must be committed prior to submission Answer: Each block/section of the ePAF is an Approval Type; "committed' means saved.  The error indicates one or more Approval Types are incomplete and not saved.  Thus the ePAF will not submit.     Check the Default Earnings block to ensure... Read More
  9. How do I determine if I need to add an approval level to the ePAF? The ‘Mandatory Levels’ are automatically included on a ePAF. Optional levels may be necessary, based on the requirements of the appointment or of your chain of command, such as: Your Dean or Vice President may want to approve an new hir... Read More
  10. Personnel Date must be filled in for Approval Type PAYCHE Answer: The Personnel Date has not been entered on the ePAF.  Enter the date in order to continue.... Read More
  11. How do I register to use the TechBuy(SciQuest) System? Category:  TechBuy(SciQuest)   Question:  How do I register  to use the TechBuy System?   Answer:  A Financial Manager will automatically be pre-registered in TechBuy based on account approvals provided by TechFim.  The Financial Manager will ... Read More
  12. Where can I find training information on the new Employee One-Time Payment System (EOPS)? Training materials can be found on the AFISM website.   The following link will direct you to the site directly: http://kainz.ttu.edu/afism/training/class/eops-employee-one-time-payment-system-overview/     You can find the information under the ... Read More
  13. How do I get Approver access to the ePAF system? Category:  ePAF Subcategory:    Question:  How do I get Approver access to the ePAF system?      Answer:    Ask your Organization Financial Manager to submit an Access Request (the Financial Manager can submit a request for himself): 1. ... Read More
  14. Can I set my system so the question asking if I want to go into the secure area is not received? Question:  Can I set my system so the question asking if I want to go into a secure area is not received?   Answer: These instructions are for Internet Explorer only: Using Windows login credentials with Internet Sites 1. Open Internet Explorer(br... Read More
  15. How will a return to Staples (Punch-out Vendor) be completed with the TechBuy(SciQuest) system?     For most punch-out vendors, the user will go back into the punch-out site to handle a return.  If there is not an automated return system, there will be a contact for preparing a return.  For any problems, the Buyer who handled the requisitio... Read More
Displaying 1 to 15 out of 66 articles found
First Page Previous Page Page of 5 Next Page Last Page