Articlesresults = Resource id #19 PHPKBV8 - Search
Knowledge Base
Articles Search Results
  1. Can ePAF Approvers assign a proxy to act in their absence? Yes, ePAF Approvers can assign a proxy from their Approver Summary or from their ePAF menu, can assign more than one proxy, and can delete proxies.  “Managing Your Approver Summary” is a quick reference guide for Approvers, found on the RaiderLi... Read More
  2. How are the appropriate approvers assigned (Level I and Level II) when we hire new student assistants? Category:  Web Time Entry   Question:  How are the appropriate approvers assigned (Level I and Level II) when we hire new student assistants?   Answer:  If approvers are set up at the Organization level,  the students will fall under them.  I... Read More
  3. What if I submit my timesheet in a timely manner but my approver does not approve my timesheet before the deadline? Category:  Web Time Entry Question:  What if I submit my timesheet in a timely manner but my approver does not approve my timesheet before the deadline?   Answer:  Payroll will complete a "sweep" and pick up submitted time sheets and process payr... Read More
  4. What are the valid ePAF Approver Actions, and what do they mean? Category:  ePAF   Question:  What are the valid ePAF Approver Actions, and what do they mean?   Answer:   Approver Actions : Approve . You can approve the transaction indicating that you are in agreement with the information on the ePAF. Disapp... Read More
  5. How can I add another person to the approval chain if they are not in the drop down name list of approvers? Catetory:  ePAF   Question:  How can I add another person to the approval chain if they are not in the drop down name list of approvers?   Answer: A new ePAF approver can be appointed to ePAF Level 20 by the department head using TEAM App.   Or,... Read More
  6. What is the difference between the "IN MY QUEUE" tab and the "CURRENT" tab of the ePAF Approver Summary ? Category:  ePAF   Question:  What is the difference between the "IN MY QUEUE" tab  and the "CURRENT" tab of the ePAF Approver Summary ?   Answer:  The CURRENT tab has the ePAF transactions waiting your action. The IN MY QUEUE tab contains ePAFs... Read More
  7. How do I get Approver access to the ePAF system? Category:  ePAF Subcategory:    Question:  How do I get Approver access to the ePAF system?      Answer:    Ask your Organization Financial Manager to submit an Access Request (the Financial Manager can submit a request for himself): 1. ... Read More
  8. How is the approver notified that an employee’s WTE has been submitted? Category: Web Time Entry / Web Leave Report Subcategory: Approval Question:  Where / When is  notification sent to the approver when an employee submits their WTE?   Answer:  There is no notification that goes to the approver.  It is suggest... Read More
  9. Does a proxy approver cover for approver I or approver II? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  Does a proxy approver cover for  approver I or approver II?   Answer:  A Proxy approver becomes a temporary approver until the person’s proxy is removed by the person who assigne... Read More
  10. If I set an employee up to have a level 1 approver, then their timesheet will never go to the default approver, correct? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report Question:  If I set an employee up to have a level 1 approver, then their timesheet will never go to the default approver, correct?   Answer:  Yes, you are correct.... Read More
  11. Is Level II approver mandatory? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  Is Level II approver mandatory?   Answer:  No, if you want the timesheet/web leave to be approved by 1 person, then it is not mandatory to have approver II.    ... Read More
  12. If Level I and Level II Approvers exist does the Default Approver still have to approve the time sheet? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  If Level I Approver and Level II Approver are not the Default Dept Approvers, will the Default Dept Approvers still have to approve the time sheet?   Answer:  No, if you select Approver I... Read More
  13. If there are 2 default approvers listed, does this mean that the approval has to go through both individuals? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  If there are 2 default approvers does the approval have to go through both individuals? Or can one or the other approve?   Answer:  If you have listed 2 default approvers in either the ex... Read More
  14. Can each employee have two approvers for a non-exempt time sheet or does the department have the same two approvers for all non-exempt employees in the department? Category:  Payroll   Question:  Can each employee have two approvers or does the department have the same two approvers for all non-exempt employees in the department?   Answer:  The answer to both is yes.  First about approvers for Web Time En... Read More
  15. When routing a budget revision form to an approver by e-mail with the completed form as an attachment, do I scan in the department head's signature prior to sending it to the V.P. for signature? Category: Subcategory: Question:   When routing a budget revision form to an approver by e-mail with the completed form as an attachment, do I scan in the department head\'s signature prior to sending it to the V.P. for signature?   Answe... Read More
Displaying 1 to 15 out of 38 articles found
First Page Previous Page Page of 3 Next Page Last Page