Articlesresults = Resource id #19 PHPKBV8 - Search
Knowledge Base
Articles Search Results
  1. Where do I find information on how much fringe benefits are being charged for an employee(s), or on my FOP(s)?   HR047 – Payroll Expenditures and Encumbrance Report https://cognos.texastech.edu/ Navigate to:   Public Folders   >   Human Resources   >   Departmental Users  ... Read More
  2. Where can I find information on proper use of funds within a Fund Group, Category or Class? Category:   Question:  Where can I find information on the proper use of funds within a Fund Group, Category or Class?   Answer:  There are documents available on the AFISM Resources page which provide this information. Please click on the lin... Read More
  3. What is a category purchase? Category:  TechBuy(SciQuest)   Question:  What is a category purchase?   Answer:  The purchase category was created to enable requisitions to be routed to the appropriate Buyer for that type of commodity or service.... Read More
  4. What transfers or expenses are allowed for a Fund Category or Fund Class? Question: What transfers or expenses are allowed for a Fund Category or Fund Class? Answer:  This varies based upon the particular Fund Category or Fund Class.  To find this information access the AFISM Resources page http://www.depts.ttu.edu/afism... Read More
  5. Invalid Leave Category Code for this Employee Class Answer: This error tells you that the leave category code is invalid for the employee class code entered.   Check for typographical errors, review the codes associated the position number - HR Compensation is contact if codes entered appear correct.... Read More
  6. Which is best to do - end the job or terminate if you do not know what the person plans to do? Category:  ePAF   Question:  Which is best to do - end the job of an employee or terminate when you have no idea what the person plans to do?   Answer:    To terminate an employee is to remove them from Texas Tech, as though they changed employ... Read More
  7. Can the Delegator approve their own transactions? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report Question:  Can the Delegator approve their own transactions?   Answer: Delegators may not approve transactions for themselves or that directly benefits themselves or in any way create a conflict of int... Read More
  8. What is TRS and why do I contribute to TRS? Category:  Payroll Question:  What is TRS and why do I contribute to TRS?   Answer: Teacher Retirement System of Texas (TRS) is a pension trust fund to deliver retirement and related benefits that have been authorized by the Texas Legislature, an... Read More
  9. What is a secondary job? When a new employee starts at Texas Tech, the first job appointment is referred to as the Primary Job.  The Primary Job title and FTE determine what benefits the employee may be eligible to receive.  Then, in addition, some job responsibilities are... Read More
  10. What is a primary job? When a new employee starts at Texas Tech, the first job appointment is referred to as the Primary Job.  The Primary Job title and FTE determine what benefits the employee may be eligible to receive.  Then, in addition, some job responsibilities are... Read More
  11. Where is the annual salary calculator that converts semester pay into annual salary for exempt ePAFs? On RaiderLink > A&F Work Tools > AFISM > Resources website is an ePAF Calculator, with a drop-dow list of three procedures.  Choose the Multipurpose Calculator, which will convert semester pay to annual salary.  It has an added benefi... Read More
  12. How do I decide whether to use an Exempt, Nonexempt or Faculty ePAF? You determine whether to use Exempt, Nonexempt, or Faculty/TA/GPTI according to the Employee Class code for the T-position to which the employee will be appointed. Each job title in the Texas Tech Pay Plan is classified as “Exempt,” “Nonexempt,... Read More
  13. Why do I get a Code of Ethics agreement when I access TechBuy(SciQuest)? Answer:   This message serves as a reminder to employees of their responsibility to comply with Texas Tech’s Ethics Policy, which can be found at TTU OP 10.11. The Ethics Policy requires that employees use Texas Tech funds in a manner that fu... Read More
  14. Where do I go to find information and instructions for Budget Prep? Various Handouts, Guides, Instructions: AFISM Resources Page: http://www.depts.ttu.edu/afism/resources/ and AFISM Training Page: http://kainz.ttu.edu/afism/training/category/budget/ Budget Website: http://www.depts.ttu.edu/budget/  ... Read More
  15. How do I change the funding source (FOAP/FOP) for an employee’s future pay? An electronic form is available in the ePAF Application, with an Approval Category name of "TTU Current & Future Labor Chg, TLABOR".  This ePAF allows you to change the funding for an upcoming date.... Read More
Displaying 1 to 15 out of 126 articles found
First Page Previous Page Page of 9 Next Page Last Page