Articlesresults = Resource id #19 PHPKBV8 - Search
Knowledge Base
Articles Search Results
  1. When routing a budget revision form to an approver by e-mail with the completed form as an attachment, do I scan in the department head's signature prior to sending it to the V.P. for signature? Category: Subcategory: Question:   When routing a budget revision form to an approver by e-mail with the completed form as an attachment, do I scan in the department head\'s signature prior to sending it to the V.P. for signature?   Answe... Read More
  2. Where do I go to download a budget revision form? Budget Revision Form http://www.depts.ttu.edu/budget/ Under Forms click “Banner Budget Revision Form”... Read More
  3. Where do I go to find information and instructions for Budget Prep? Various Handouts, Guides, Instructions: AFISM Resources Page: http://www.depts.ttu.edu/afism/resources/ and AFISM Training Page: http://kainz.ttu.edu/afism/training/category/budget/ Budget Website: http://www.depts.ttu.edu/budget/  ... Read More
  4. How do I add and use the Available Budget tab in Raiderlink? Instructions for adding, using and creating additional Available Budget tabs are found on the AFISM Job Aids web page under the Miscellaneous tab; click the Raiderlink category to discover three articles: Add Available Budget Tab - steps to place... Read More
  5. How do I set up new budget pools? Category:  Budget Subcategory: Question:  How do I set up new budget pools?   Answer:  If you are moving funds to budget pools wtihin the same FOP, you may do an AMBUD (AMBUD@TTU.EDU).  If you are using different FOPs you will need to process a ... Read More
  6. How can I tell if the budget is at the FOP or FOAP? Category:  Budget SubCategory: Question:  How can I tell if the budget is at the FOP or FOAP?   Answer:  There are documents on the AFISM Resources page that explain this.  Both of these are located on the AFISM Resources Page.  One is titled ... Read More
  7. What form do I use to establish a revenue budget pool? Category:  Budget Subcategory: Question:  What form do I use to establish a revenue budget pool?   Answer :  The form you use to establish a revenue budget pool is called a Budget Revision form.    This is the direct link to the form - look for... Read More
  8. Where do I find the Budget Pool Account codes? This information is found on the AFISM Resources Page within the Finance Section.  To access this page from the A&F Work Tools tab of Raiderlink, select the "Resources" link within the AFISM Channel.  Select Finance within the Filter Documents ... Read More
  9. What report in Cognos show the current budget for a FOP? Within the TTU Finance > Budget Reports folder you will find the reports designed to provide budget information.  The most frequently used of these reports include: FI002 - Revenue Expense Budget Pools by FOP - This report displays at the budge... Read More
  10. How do I reimburse staff for an office expense? Category:  TechBuy(SciQuest)   Question:  How do I reimburse staff for an office expense?   Answer:  You will use the one-time payment form in TechBuy.... Read More
  11. When I try to login to Microsoft Office Communicator, I get error "Cannot sign in to Communications Service because the server is temporarily unavailable" What can I do? Answer:  Uninstall Microsoft Office Communicator and then go back to your eRaider and download/install it again.  This should automatically get your login setup by default.... Read More
  12. What do I do when I get "SIP Communications service failed" errors when trying to open office communicator service? Answer:  First, verify that your communicator is 2007.  To do this, click on the drop down arrow at the top left on your office communicator.  Scroll to help, then scroll to \"about Microsoft Communicator.   If you have 2007, proceed by:  ... Read More
  13. How do I change the FOAP from which a person is paid? Question:  How do I change the FOAP from which a person is paid?   Answer:  When you only need to change the FOAP, you will use funding change procedures, submitted straight to the Budget Office.  An ePAF is not required.  (The ePAF system is fo... Read More
  14. New effective date must be greater than the last date of x, in Labor Distribution FOAPAL Answer:  When submitting an ePAF for a future change that involves a funding (labor distribution) change which will occur before an existing funding change that is already in place in Banner, you will receive the error, “New effective date must b... Read More
  15. Where can I see which FOAPs I have which have a negative balance? Cognos Report – EDT_BAVL_006 – Negative Account Type (60s & 70s) https://cognos.texastech.edu/ Navigate to:   Public Folders   >   Budget >   Budget Financial Reports   >   Budget Financial Edits   >   EDT_BAVL_006 – Neg... Read More
Displaying 1 to 15 out of 31 articles found
First Page Previous Page Page of 3 Next Page Last Page