Articlesresults = Resource id #19 PHPKBV8 - Search
Knowledge Base
Articles Search Results
  1. What does error User XXXXXX has no authority to post to fund XXXXXX and Organization XXXXXX in chart T mean? Answer:  This error means that the user has not been given a role (Approver, Requestor, Shopper) on the FOP being used.  The Financial Manager will need to assign the user a role within TechBuy for  the org code shown.  This is done by using u... Read More
  2. Which ePAFs require that supporting documents be attached? The "ePAF Attachment Instructions" contain a required attachment chart on page 15,  that lists required documents for each ePAF. It is found on the RaiderLink > A&F Work Tools > AFISM Resources webpage.... Read More
  3. What documents should be attached to an ePAF? The "ePAF Attachment Instructions" contain a required attachment chart on page 15,  that lists required documents for each ePAF. It is found on the RaiderLink > A&F Work Tools > AFISM Resources webpage.... Read More
  4. How do I attach documents to the ePAF? The "ePAF Attachment Instructions" contain step-by-step guidance for attaching documents to an ePAF. It includes a chart of required attachments for each ePAF on page 15. The Instructions are found on the RaiderLink > A&F Work Tools > AFI... Read More
  5. How do I decide whether to use an Exempt, Nonexempt or Faculty ePAF? You determine whether to use Exempt, Nonexempt, or Faculty/TA/GPTI according to the Employee Class code for the T-position to which the employee will be appointed. Each job title in the Texas Tech Pay Plan is classified as “Exempt,” “Nonexempt,... Read More
  6. When an employee is moving from department to another do I use Job Change ePAF or Transfer ePAF? Question :  If an employee is leaving one department and moving to another, does it matter whether the gaining and losing departments use the Job Change-End/Job Change-Begin ePAFs or the Transfer- Losing/Transfer Gaining ePAFs—don’t both... Read More
  7. Where can I find a list of earnings codes? A list of the earnings codes is available on the Crosswalks & Code Charts page of the AFISM web site.  This can be accessed using this link:  http://www.depts.ttu.edu/afism/reference/codecharts/.    Scroll to the  Banner HR section and look... Read More
  8. Can I pay for phone charges on my federal FOP? Category:  Finance   Question:  Can I pay for phone charges on my Texas Tech University federal FOP?   Answer:   Local phone charges are not allowed on federally funded sponsored projects, so any Texas Tech University (Chart T) FOPs that begin ... Read More
  9. How is Program Code S10 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code S10 used?     Answer: Program Code S10 Service Department Funds– includes expenditures associated with the activities that have been established to provide goods an... Read More
  10. How is Program Code R10 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code R10 used?   Answer: Program Code R10 Retirement of Indebtedness– includes expenditures associated with debt related to bond indenture agreements.     To learn more... Read More
  11. How is Program Code L10 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code L10 used?   Answer: Program Code L10 Loan Funds– includes expenditures made from current restricted funds for purposes of making student loans.   To learn more:  ht... Read More
  12. How is Program Code G10 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code G10 used?   Answer: Program Code G10 Agency Operations– includes expenditures related to funds held by the University as custodian or fiscal agent for students, facu... Read More
  13. How is Program Code E10 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code E10 used?   Answer: Program Code E10 Endowment– includes expenditures associated with the endowment and similar fund groups. The fund balances of endowment and term e... Read More
  14. How is Program Code A10 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code A10 used?   Answer: Program Code A10 Auxiliaries– includes expenditures related to the auxiliary enterprise which exists to furnish goods or services to students, fac... Read More
  15. How is Program Code 900 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code 900 used?   Answer: Program Code 900 Unexpended Plant– includes expenditures related to major non-capitalized repairs, maintenance, and renovations. Minor repairs sh... Read More
Displaying 1 to 15 out of 19 articles found
First Page Previous Page Page of 2 Next Page Last Page