Articlesresults = Resource id #19 PHPKBV8 - Search
Knowledge Base
Articles Search Results
  1. What does error User XXXXXX has no authority to post to fund XXXXXX and Organization XXXXXX in chart T mean? Answer:  This error means that the user has not been given a role (Approver, Requestor, Shopper) on the FOP being used.  The Financial Manager will need to assign the user a role within TechBuy for  the org code shown.  This is done by using u... Read More
  2. Where do I view the summary of a requisition that is split between two accounts? Category:  TechBuy(SciQuest)   Question:  Where do I view the summary of a requisition that is split between two accounts?   Answer: Under the Requisition tab, there is a tab titled "Line and Header FOAP Summary".  Scroll down toward the bottom ... Read More
  3. Where can I find a list of earnings codes? A list of the earnings codes is available on the Crosswalks & Code Charts page of the AFISM web site.  This can be accessed using this link:  http://www.depts.ttu.edu/afism/reference/codecharts/.    Scroll to the  Banner HR section and look... Read More
  4. Can I get multiple copies of my W-2? Yes, after January 26th – Active employees can access their W-2 through Raiderlink/Webraider.   Select Employee tab > My Employment Information > Tax Forms > W-2 Wage & Tax Statement *Individual printer settings will vary; employee ca... Read More
  5. What is the Personnel Date of an ePAF? The Personnel Date on an ePAF records the official date of a personnel action, such as: What is the ‘hire’ date of the new employee? What is the ‘end’ date of a retiring employee? What is the ‘begin’ date of ... Read More
  6. What is the Query Date of an ePAF? If the ePAF will update the data base so that the employee receives the correct pay check for the intended pay period, type the Personnel Date in the Query Date field.   However, if the ePAF will not update in a timely manner, then deciding the Quer... Read More
  7. If I uploaded only the first page of a multi-page document, how do I correct this? There are two possible causes for this problem: 1) When attaching a file, the first action is to choose the file name and SAVE, but this only attaches the page being viewed in the display area.  The rest of the file must be attached as a second ... Read More
  8. From what day to what day is the official work week? Answer:  The official work week is Sunday through Saturday.... Read More
  9. Are monthly leave accruals available for use as of the first of the month, or must I wait until they appear in my Leave Balances by the 25th of the month? Answer: Monthly leave accruals are available for use as of the first of the month.  You do not need to wait until they appear in your Leave Balances before using them.  The Payroll process adds monthly leave accruals to your balance before it subt... Read More
  10. Which Cognos Report shows tha mount of interest accrued each month on our Fund Balance? Category:  Reporting   Question:  Which Cognos report shows the amount of interest accrued each month on our fund balance FOP?   Answer: The report that shows the information about the interest accrued on the Fund Balance FOP is the FI009 - Stat... Read More
  11. How can I track the status of an ePAF? Category:  ePAF   Question:  How can I track the status of an ePAF?   Answer:  Click on the link below to review the process. ... Read More
  12. Why is my Vacation Leave Balance in the "Banked" column instead of the "Available" column? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  Why is my Vacation Leave Balance in the "Banked" column instead of the "Available" column?   Answer:  Your vacation balance will move from the "Banked" column to the "Available Balance a... Read More
  13. I have ended an employee’s job in Banner who I will reappoint at a later date, should I make any notes in the comment section of the ePAF? Category:  ePAF   Question:  I have ended an employee's job in Banner who I will reappoint at a later date, should I make any notes in the comment section of the ePAF?   Answer:  Yes, it is helpful to indicate in the comments section if yo... Read More
  14. Should I make notes in the comments section of the ePAF when I end a job due to a transfer to another department? Category: ePAF   Question:  Should I make notes in the comments section of the ePAF when I end a job due to a transfer to another department?   Answer:  Yes, when you are ending an appointment of an employee who is transferring to a new departmen... Read More
  15. How do I reimburse staff for an office expense? Category:  TechBuy(SciQuest)   Question:  How do I reimburse staff for an office expense?   Answer:  You will use the one-time payment form in TechBuy.... Read More
Displaying 1 to 15 out of 224 articles found
First Page Previous Page Page of 15 Next Page Last Page