Articlesresults = Resource id #19 PHPKBV8 - Search
Knowledge Base
Articles Search Results
  1. How do I get reimbursed if I accidentally used my personal credit card instead of the procurement card? Category:  TechBuy(SciQuest)   Question:  How do employees go about getting a reimbursement if they accidentally used a personal credit card instead of the procurement card?   Answer:  You will use the one-time payment form in TechBuy.... Read More
  2. Will Credit Union payments also be split between two paychecks? Category:  Payroll   Question:  Will Credit Union payments also be split between two paychecks?   Answer:  Currently credit union payments are done as a deduction from your paycheck. Banner allows functionality where ones paycheck can split and ... Read More
  3. How do I pay for a purchase order using my procurement card in TechBuy(SciQuest)? You may only use a Pcard in TechBuy if there is an \"edit\" field next to the Credit Card Info under Billing.  If the requisition does not supply that option, the Pcard cannot be used.   The attachment provides a visual guide for you.... Read More
  4. Can I use the pcard at Staples instead of the convenience card? Yes you can.  However, the University will not receive HUB credit and the discounted pricing will not be the same.... Read More
  5. Is there a way to do a wildcard search in Query Studio? Category:  Reporting Subcategory:  Cognos Query Studio Question:  Is there a way to do a wildcard search in Query Studio?   Answer:  Yes.  To do this, click inside the column that you want to search on.  Select the Filter icon from the toolbar... Read More
  6. Can I use the pcard at Wal-Mart? Category:  Procurement Question:  Can I use the Pcard at Wal-Mart?   Answer:  Yes.  Take the exemption form to the Service Desk before you start shopping and request a tax exempt ID card.  ... Read More
  7. How is Program Code 100 used? Program Code 100: Instruction–includes expenditures for activities that are part of the institution’s instruction program; including credit and non-credit courses; academic, vocational, and technical instruction; remedial and tutorial instruc... Read More
  8. Where can I find a list of account codes? In Cognos,  a report in the TTU Finance > All Finance Reports folder provides the Account Codes.  This is the FI067 - List of Valid Account Codes.   Account Codes can also be found on the Resources page of the AFISM website http://www.depts.... Read More
  9. What is the Query Date of an ePAF? If the ePAF will update the data base so that the employee receives the correct pay check for the intended pay period, type the Personnel Date in the Query Date field.   However, if the ePAF will not update in a timely manner, then deciding the Quer... Read More
  10. New Person button is missing from the Duplicate Check on a New Hire, Generate ID Background: I’m trying to Generate ID on a New Hire ePAF for a person who does not already exist in the system.  When I submit the ePAF, the Duplicate Check page displays a list of potential matches with a message “Choose an existing person... Read More
  11. How can I add another person to the approval chain if they are not in the drop down name list of approvers? Catetory:  ePAF   Question:  How can I add another person to the approval chain if they are not in the drop down name list of approvers?   Answer: A new ePAF approver can be appointed to ePAF Level 20 by the department head using TEAM App.   Or,... Read More
  12. Warning* Future changes exist - starting on (date) Answer:  A future change or a future dated record exists if a transaction with an upcoming (future) date has been submitted and applied (such as an end date).  A new transaction can not be submitted if its date will be before the future dated re... Read More
  13. The future dated Job record must be deleted before ending Job Answer:  Contact HR Compensation-Operations (TTU) or HR Records (HSC) for assistance:   For TTU:  hrs.compensation.operations@ttu.edu For HSC:  hscrecords@ttuhsc.edu  ... Read More
  14. How is Program Code G10 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code G10 used?   Answer: Program Code G10 Agency Operations– includes expenditures related to funds held by the University as custodian or fiscal agent for students, facu... Read More
  15. How is Program Code 700 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code 700 used?     Answer: Program Code 700 Operations and Maintenance– includes expenditures for the administration, supervision, operation, maintenance, preservation, ... Read More
Displaying 1 to 15 out of 17 articles found
First Page Previous Page Page of 2 Next Page Last Page