Articlesresults = Resource id #19 PHPKBV8 - Search
Knowledge Base
Articles Search Results
  1. How can I add another person to the approval chain if they are not in the drop down name list of approvers? Catetory:  ePAF   Question:  How can I add another person to the approval chain if they are not in the drop down name list of approvers?   Answer: A new ePAF approver can be appointed to ePAF Level 20 by the department head using TEAM App.   Or,... Read More
  2. Where do I go to download a budget revision form? Budget Revision Form http://www.depts.ttu.edu/budget/ Under Forms click “Banner Budget Revision Form”... Read More
  3. What report in Cognos show the current budget for a FOP? Within the TTU Finance > Budget Reports folder you will find the reports designed to provide budget information.  The most frequently used of these reports include: FI002 - Revenue Expense Budget Pools by FOP - This report displays at the budge... Read More
  4. How can I determine the Hours per Day and Hours per Pay to enter on an ePAF? Use the ePAF Calculator on the AFISM Resources page.  Choose from the drop-down list, deciding between exempt or nonexempt versions.... Read More
  5. Is there a Cognos report that provides overtime information? Question: Is there a Cognos report that provides overtime information?   Answer: Yes, this information can be found in Cognos Reports.  Use a Finance Report if you want to see the overtime activity against your operating ledger and a Human Resource... Read More
  6. How do I uninstall Internet Explorer 8? To uninstall Internet Explorer 8 and restore an earlier version of Internet Explorer, follow these steps:   1.  Close all programs 2.  Click Start and then click Control Panel 3.  Click Add or Remove Programs 4.  In the list of currently instal... Read More
  7. After selecting a document to display, I get a Foreign File Document window, what do I do? In the Foreign File Document window, click the link next to Download Foreign File or Render Foreign File.  While Xtender can technically work with any file format, the system was only designed to display PDF and image filed (.jpg, .tif, etc.).... Read More
  8. How do I run a report in PDF format? Answer:  There are two options for running a report in PDF format: Prior to executing the report rather than clicking on the report name link, choose the blue arrow icon found in the Actions column to the right of the report link.  Select PDF as ... Read More
  9. The video is bad when I use Windows Media Player, how do I fix this? Question:  The video is bad when I use Windows Media Player, how do I fix this?   Answer:  Go to the following website and download Windows Media Player 10:   http://www.microsoft.com/DownLoads/details.aspx?FamilyID=b446ae53-3759-40cf-80d5-cde4bb... Read More
  10. Not Found, The request URL/pls/TTTUSPRD/bwpkepaf.p_UpdateEpafDetl was not found on this server Answer:   This error occurs when you click SUBMIT to quickly after clicking SAVE.   When you click SAVE, the ePAF is saved to the data base and then returned tot he user PC (with error messages, if any).  The response from the server starts with t... Read More
  11. Can you help me understand Annual Salary? Category:  ePAF   Question:  Could you explain "ANNUAL SALARY"? Is it 12 months or 9 months...or does it depend if faculty, staff or student?   Answer:  Annual Salary is the "rate" at which an exempt employee is paid (as different from nonexempt... Read More
  12. When I try to login to Microsoft Office Communicator, I get error "Cannot sign in to Communications Service because the server is temporarily unavailable" What can I do? Answer:  Uninstall Microsoft Office Communicator and then go back to your eRaider and download/install it again.  This should automatically get your login setup by default.... Read More
  13. What do I do when I get "SIP Communications service failed" errors when trying to open office communicator service? Answer:  First, verify that your communicator is 2007.  To do this, click on the drop down arrow at the top left on your office communicator.  Scroll to help, then scroll to \"about Microsoft Communicator.   If you have 2007, proceed by:  ... Read More
  14. How do I make the LCD screen on my laptop lighter or darker? Answer:  On the lower left section of the keyboard is a button that has blue "fn" on it.  Hold this button down and keep tapping the up arrow (found on right side of keyboard) to increase the brightness.  Tap the down arrow to decrease the brightn... Read More
  15. How do I add a shipping address to my profile? Within TechBuy, select the drop down located to the right of your name in the upper right section of TechBuy.  Within the Column on the left, select the link labeled "Default User Settings" and then select Default Addresses.  In the window that ope... Read More
Displaying 1 to 15 out of 24 articles found
First Page Previous Page Page of 2 Next Page Last Page