Articlesresults = Resource id #19 PHPKBV8 - Search
Knowledge Base
Articles Search Results
  1. Which Cognos Report shows tha mount of interest accrued each month on our Fund Balance? Category:  Reporting   Question:  Which Cognos report shows the amount of interest accrued each month on our fund balance FOP?   Answer: The report that shows the information about the interest accrued on the Fund Balance FOP is the FI009 - Stat... Read More
  2. What report should my business managers look at to see their fund balance? Within the TTU Finance Folder of Cognos is a sub folder titled "Fund Balance Reports".  These are the reports designed to provide you information regarding your Fund Balance.  The most frequently Fund Balance report used is the FI009 -  Statement ... Read More
  3. How do I change the funding source (FOAP/FOP) for an employee’s future pay? An electronic form is available in the ePAF Application, with an Approval Category name of "TTU Current & Future Labor Chg, TLABOR".  This ePAF allows you to change the funding for an upcoming date.... Read More
  4. How do I add funding information to my requisition? The best practice for funding a requisition is to save the FOP(s) that you will use for your purchases to your profile.  Instructions for how to do this are found at:  http://www.depts.ttu.edu/procurement/resources/training-and-work-aids/documents/... Read More
  5. Where can I find information on proper use of funds within a Fund Group, Category or Class? Category:   Question:  Where can I find information on the proper use of funds within a Fund Group, Category or Class?   Answer:  There are documents available on the AFISM Resources page which provide this information. Please click on the lin... Read More
  6. What transfers or expenses are allowed for a Fund Category or Fund Class? Question: What transfers or expenses are allowed for a Fund Category or Fund Class? Answer:  This varies based upon the particular Fund Category or Fund Class.  To find this information access the AFISM Resources page http://www.depts.ttu.edu/afism... Read More
  7. How do I change the funding source (FOAP/FOP) on a previous payment made to an employee? Use the Labor Redistribution Form on the Budget website.  It is an Excel worksheet with tabs for Instructions and examples. http://www.depts.ttu.edu/budget/forms/ ... Read More
  8. What does error User XXXXXX has no authority to post to fund XXXXXX and Organization XXXXXX in chart T mean? Answer:  This error means that the user has not been given a role (Approver, Requestor, Shopper) on the FOP being used.  The Financial Manager will need to assign the user a role within TechBuy for  the org code shown.  This is done by using u... Read More
  9. I received error "No Balance info found in FGBBAVL" when trying to enter a travel application for out of state travel - what does this mean?  This means that the FOP does not have a budget pool for out-of-state travel.  The resolution is to complete a budget revision moving funds into the out-of-state budget pool.  ... Read More
  10. How do I find the leave balances for my employee(s)? The HR030 - Employee Current Leave Balances Report found in Cognos provides this information.  The report is located in the Human Resources Folder > Departmental Users > Web Leave Reports as well as in the All Human Resources Reports folder. ... Read More
  11. Where can I find my available leave balances? This information is found on your Employee Tab within the section labeled "My Texas Tech Information".   Within that section choose the link titled "My Leave Balances".  The information you want is found there.... Read More
  12. Are monthly leave accruals available for use as of the first of the month, or must I wait until they appear in my Leave Balances by the 25th of the month? Answer: Monthly leave accruals are available for use as of the first of the month.  You do not need to wait until they appear in your Leave Balances before using them.  The Payroll process adds monthly leave accruals to your balance before it subt... Read More
  13. Why do I have a Leave Balance for Assistance Dog Training Leave, Bone Marrow Transplant Leave, Organ Donor Leave and Red Cross Leave? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  Why do I have a Leave Balance for Assistance Dog Training Leave, Bone Marrow Transplant Leave, Organ Donor Leave and Red Cross Leave?    Answer:   The “Available Beginning Balance”... Read More
  14. Why is my Vacation Leave Balance in the "Banked" column instead of the "Available" column? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  Why is my Vacation Leave Balance in the "Banked" column instead of the "Available" column?   Answer:  Your vacation balance will move from the "Banked" column to the "Available Balance a... Read More
  15. What is the Date Available for my Leave Balances? Category:  Web Time Entry/ Web Leave Report   Question:  What is the date available for my Leave Balances?   Answer:  Leave Balances ‘roll’ at the beginning of every fiscal year (September 1st).  If you were hired prior to the begin... Read More
Displaying 1 to 15 out of 41 articles found
First Page Previous Page Page of 3 Next Page Last Page