Articlesresults = Resource id #19 PHPKBV8 - Search
Knowledge Base
Articles Search Results
  1. How do I add funding information to my requisition? The best practice for funding a requisition is to save the FOP(s) that you will use for your purchases to your profile.  Instructions for how to do this are found at:  http://www.depts.ttu.edu/procurement/resources/training-and-work-aids/documents/... Read More
  2. How do I change the funding source (FOAP/FOP) for an employee’s future pay? An electronic form is available in the ePAF Application, with an Approval Category name of "TTU Current & Future Labor Chg, TLABOR".  This ePAF allows you to change the funding for an upcoming date.... Read More
  3. Which Cognos Report shows tha mount of interest accrued each month on our Fund Balance? Category:  Reporting   Question:  Which Cognos report shows the amount of interest accrued each month on our fund balance FOP?   Answer: The report that shows the information about the interest accrued on the Fund Balance FOP is the FI009 - Stat... Read More
  4. What report should my business managers look at to see their fund balance? Within the TTU Finance Folder of Cognos is a sub folder titled "Fund Balance Reports".  These are the reports designed to provide you information regarding your Fund Balance.  The most frequently Fund Balance report used is the FI009 -  Statement ... Read More
  5. Where can I find information on proper use of funds within a Fund Group, Category or Class? Category:   Question:  Where can I find information on the proper use of funds within a Fund Group, Category or Class?   Answer:  There are documents available on the AFISM Resources page which provide this information. Please click on the lin... Read More
  6. What transfers or expenses are allowed for a Fund Category or Fund Class? Question: What transfers or expenses are allowed for a Fund Category or Fund Class? Answer:  This varies based upon the particular Fund Category or Fund Class.  To find this information access the AFISM Resources page http://www.depts.ttu.edu/afism... Read More
  7. What does error User XXXXXX has no authority to post to fund XXXXXX and Organization XXXXXX in chart T mean? Answer:  This error means that the user has not been given a role (Approver, Requestor, Shopper) on the FOP being used.  The Financial Manager will need to assign the user a role within TechBuy for  the org code shown.  This is done by using u... Read More
  8. How do I change the funding source (FOAP/FOP) on a previous payment made to an employee? Use the Labor Redistribution Form on the Budget website.  It is an Excel worksheet with tabs for Instructions and examples. http://www.depts.ttu.edu/budget/forms/ ... Read More
  9. When should I use account codes 5D vs. account codes 5E?  5D codes are ONLY for Auxiliary Enterprise Funds (fund class 31A).  All other fund that have sales and services will use the 5E codes.  When choosing one of the 5E codes, there is an External Sale choice and  an Internal Sale choice.  Pick the ... Read More
  10. How is Program Code S10 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code S10 used?     Answer: Program Code S10 Service Department Funds– includes expenditures associated with the activities that have been established to provide goods an... Read More
  11. How is Program Code L10 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code L10 used?   Answer: Program Code L10 Loan Funds– includes expenditures made from current restricted funds for purposes of making student loans.   To learn more:  ht... Read More
  12. How is Program Code G10 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code G10 used?   Answer: Program Code G10 Agency Operations– includes expenditures related to funds held by the University as custodian or fiscal agent for students, facu... Read More
  13. How is Program Code E10 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code E10 used?   Answer: Program Code E10 Endowment– includes expenditures associated with the endowment and similar fund groups. The fund balances of endowment and term e... Read More
  14. How is Program Code 600 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code 600 used?   Answer: Program Code 600 Institutional Support– includes expenditures for central, executive-level activities concerned with management and long-range pl... Read More
  15. Why do I get a Code of Ethics agreement when I access TechBuy(SciQuest)? Answer:   This message serves as a reminder to employees of their responsibility to comply with Texas Tech’s Ethics Policy, which can be found at TTU OP 10.11. The Ethics Policy requires that employees use Texas Tech funds in a manner that fu... Read More
Displaying 1 to 15 out of 62 articles found
First Page Previous Page Page of 5 Next Page Last Page