Articlesresults = Resource id #19 PHPKBV8 - Search
Knowledge Base
Articles Search Results
  1. My department uses Gateway to report time, do employees still input time via WTE? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  What happens if my department is using Gateway to report time? Will employees have to input time via WTE?   Answer:  If your entire department is reporting time via Gateway upload, emplo... Read More
  2. Where can I find training information on the new Employee One-Time Payment System (EOPS)? Training materials can be found on the AFISM website.   The following link will direct you to the site directly: http://kainz.ttu.edu/afism/training/class/eops-employee-one-time-payment-system-overview/     You can find the information under the ... Read More
  3. How do I get Approver access to the ePAF system? Category:  ePAF Subcategory:    Question:  How do I get Approver access to the ePAF system?      Answer:    Ask your Organization Financial Manager to submit an Access Request (the Financial Manager can submit a request for himself): 1. ... Read More
  4. Can I set my system so the question asking if I want to go into the secure area is not received? Question:  Can I set my system so the question asking if I want to go into a secure area is not received?   Answer: These instructions are for Internet Explorer only: Using Windows login credentials with Internet Sites 1. Open Internet Explorer(br... Read More
  5. How will a return to Staples (Punch-out Vendor) be completed with the TechBuy(SciQuest) system?     For most punch-out vendors, the user will go back into the punch-out site to handle a return.  If there is not an automated return system, there will be a contact for preparing a return.  For any problems, the Buyer who handled the requisitio... Read More
  6. How do I register to use the TechBuy(SciQuest) System? Category:  TechBuy(SciQuest)   Question:  How do I register  to use the TechBuy System?   Answer:  A Financial Manager will automatically be pre-registered in TechBuy based on account approvals provided by TechFim.  The Financial Manager will ... Read More
  7. Do I need to make changes to my system to run Cognos Reports? Category:  Reporting Subcategory:  Cognos Question:  Do I need to make changes to my system to run  Cognos Reports? Answer:  There is a guide published on the AFISM Resources page within the Cognos section that assists you in navigating through ... Read More
  8. How do I fix error "Error loading C:WINDOWSSystem32NVMCTRAY.DLL the specified module could not be found"? Answer:  1.  Go to the Start button, and then select run.  2.  Type msconfig in the field to the right of Open: 3.  Click OK or hit the enter key 4.  Click on the Startup TAB 5.  Click the Disable All button 6.  Click OK 7.  A pop-up will op... Read More
  9. What happens if I could not input data during the appointed time due to system issues and travel? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  I was out of town on the 16th & 17th. When I left on the 15th the Web Time Entry was not available?   Answer: WTE will not allow you to input data after the 2 business days have passe... Read More
  10. Can I pay for phone charges on my federal FOP? Category:  Finance   Question:  Can I pay for phone charges on my Texas Tech University federal FOP?   Answer:   Local phone charges are not allowed on federally funded sponsored projects, so any Texas Tech University (Chart T) FOPs that begin ... Read More
  11. Can I still sign up for Electronic Delivery to get my 2010 W-2 early? Yes, if you are an active employee, log into Raiderlink/Webraider prior to January 21, 2011.  Select Employee tab > My Employment Information > Tax Forms > W-2 Consent > Checkbox(There is no confirmation email sent from the system)   ... Read More
  12. Where do I sign up to receive my W2 electronically? You can sign up to receive your W2 electronically via your Raiderlink/Webraider portal.   For TTU and TTU System Administration employees: http://raiderlink.ttu.edu.   For HSC employees: http://webraider.ttuhsc.edu.   Use the TTU/HSC Employee tab,... Read More
  13. I receive my paychecks thru direct deposit, how can I get a copy of my earnings statement? You can view your earnings statement online from Raiderlink/Webraider within the Employee Tab.  Within the "My Texas Tech Information" section is a link labeled "My Earnings Statement".  Select this link and the information you need will be visi... Read More
  14. Where do I pick up my paycheck? TTU and TTU System Administration employees can pick up their paychecks from Payroll Services, Doak Conference Center, room 170: http://www.ttu.edu/campusMap/buildings/doakcc.php   TTUHSC employees can pick up their paychecks in Payroll Services roo... Read More
  15. What is the Query Date of an ePAF? If the ePAF will update the data base so that the employee receives the correct pay check for the intended pay period, type the Personnel Date in the Query Date field.   However, if the ePAF will not update in a timely manner, then deciding the Quer... Read More
Displaying 1 to 15 out of 37 articles found
First Page Previous Page Page of 3 Next Page Last Page