Articlesresults = Resource id #19 PHPKBV8 - Search
Knowledge Base
Articles Search Results
  1. How can I determine the Hours per Day and Hours per Pay to enter on an ePAF? Use the ePAF Calculator on the AFISM Resources page.  Choose from the drop-down list, deciding between exempt or nonexempt versions.... Read More
  2. How do I report my hours worked in Web Time Entry (WTE) if I work for 2 separate departments and how will they be routed for approval to 2 separate Supervisors? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  How do I report my hours worked in Web Time Entry (WTE) if I work for 2 separate departments and how will they be routed for approval to 2 separate Supervisors?   Answer:  If you work fo... Read More
  3. Assignment Salary divided by rate does not equal hours per pay Answer: Check to see that your entry for the Hourly Rate is correct, and limited to 2 decimal points, i.e. 10.249999 should be 10.25   If the Hourly Rate on the ePAF is correct (or not required), please contact the PAF Analysts in Human Resources. ... Read More
  4. Can I use Employee Self Service even if I do not use WTE to report hours? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report Question:  All employees in my department do not use Web Time Entry (WTE) to report hours. We are using time clocks. Can I still use Employee Self Service?   Answer:  Yes, you can use all the other fe... Read More
  5. If an emergency leave is declared, how do I report Emergency hours in Web Time Entry? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  If an emergency leave is declared, how do I report Emergency hours in Web Time Entry?   Answer:  When emergency leave is declared by the institution, non exempt employees will report emer... Read More
  6. Will I need a User ID and a Pin # to log into WTE/WLR to input my hours? Category:  Web Time Entry/ Web Leave Report   Question:  Will I need a User ID and a Pin # to log into WTE/WLR to input my hours?   Answer:  No, you will use wte.texastech.edu so you will not need a User ID or a pin #.  It will require you to ... Read More
  7. What rate of pay is used if combined hours (worked and combined leave hours) for the work week exceed 40 hours? When the combination of eligible leave and hours worked exceeds 40 hours in a work week, the amount of time worked over 40 hours will be paid at the regular hourly rate.... Read More
  8. How overtime will be paid in the event the end of a pay period falls in the middle of the week? Category: Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  How overtime will be paid in the event the end of a pay period falls in the middle of the week?  If the 15th falls on a Tuesday and that particular week you accrue quite a bit of overtime, ... Read More
  9. Which is best to do - end the job or terminate if you do not know what the person plans to do? Category:  ePAF   Question:  Which is best to do - end the job of an employee or terminate when you have no idea what the person plans to do?   Answer:    To terminate an employee is to remove them from Texas Tech, as though they changed employ... Read More
  10. Where can I find a list of the operating policies and procedures for Texas Tech? You can locate this information on our payroll website under TTU/TTUSA Policies: http://www.depts.ttu.edu/hradministration/policies/.   You will also be able to find other helpful operating procedures on this link.... Read More
  11. What is the Personnel Date of an ePAF? The Personnel Date on an ePAF records the official date of a personnel action, such as: What is the ‘hire’ date of the new employee? What is the ‘end’ date of a retiring employee? What is the ‘begin’ date of ... Read More
  12. ORA-06502 error, in my Personnel Action Notices box? Answer:  ORA-06502 PL/SQL: numeric or value error - character string buffer too small indicates that you have more EPAFs than the Personnel Action Notices channel can handle.    You can specify in the user preferences the types of transactions, st... Read More
  13. New Person button is missing from the Duplicate Check on a New Hire, Generate ID Background: I’m trying to Generate ID on a New Hire ePAF for a person who does not already exist in the system.  When I submit the ePAF, the Duplicate Check page displays a list of potential matches with a message “Choose an existing person... Read More
  14. I need to complete two ePAFs on the same person do I have to wait for one action to be applied before I complete the paf for the next action? Category:  ePAF Question:  I need to complete two ePAFs on the same person. Do I have to wait for one action to be applied before I submit an ePAF for the second action?   Answer:  Yes, if submitting multiple ePAFs, the first must be applied b... Read More
  15. How do I change the FOAP from which a person is paid? Question:  How do I change the FOAP from which a person is paid?   Answer:  When you only need to change the FOAP, you will use funding change procedures, submitted straight to the Budget Office.  An ePAF is not required.  (The ePAF system is fo... Read More
Displaying 1 to 15 out of 119 articles found
First Page Previous Page Page of 8 Next Page Last Page