Articlesresults = Resource id #19 PHPKBV8 - Search
Knowledge Base
Articles Search Results
  1. How do I reimburse staff for an office expense? Category:  TechBuy(SciQuest)   Question:  How do I reimburse staff for an office expense?   Answer:  You will use the one-time payment form in TechBuy.... Read More
  2. When I try to login to Microsoft Office Communicator, I get error "Cannot sign in to Communications Service because the server is temporarily unavailable" What can I do? Answer:  Uninstall Microsoft Office Communicator and then go back to your eRaider and download/install it again.  This should automatically get your login setup by default.... Read More
  3. What do I do when I get "SIP Communications service failed" errors when trying to open office communicator service? Answer:  First, verify that your communicator is 2007.  To do this, click on the drop down arrow at the top left on your office communicator.  Scroll to help, then scroll to \"about Microsoft Communicator.   If you have 2007, proceed by:  ... Read More
  4. New effective date must be greater than the last date of x, in Labor Distribution FOAPAL Answer:  When submitting an ePAF for a future change that involves a funding (labor distribution) change which will occur before an existing funding change that is already in place in Banner, you will receive the error, “New effective date must b... Read More
  5. Can I get multiple copies of my W-2? Yes, after January 26th – Active employees can access their W-2 through Raiderlink/Webraider.   Select Employee tab > My Employment Information > Tax Forms > W-2 Wage & Tax Statement *Individual printer settings will vary; employee ca... Read More
  6. What is the Personnel Date of an ePAF? The Personnel Date on an ePAF records the official date of a personnel action, such as: What is the ‘hire’ date of the new employee? What is the ‘end’ date of a retiring employee? What is the ‘begin’ date of ... Read More
  7. What is the Query Date of an ePAF? If the ePAF will update the data base so that the employee receives the correct pay check for the intended pay period, type the Personnel Date in the Query Date field.   However, if the ePAF will not update in a timely manner, then deciding the Quer... Read More
  8. If I uploaded only the first page of a multi-page document, how do I correct this? There are two possible causes for this problem: 1) When attaching a file, the first action is to choose the file name and SAVE, but this only attaches the page being viewed in the display area.  The rest of the file must be attached as a second ... Read More
  9. Where can I find a list of earnings codes? A list of the earnings codes is available on the Crosswalks & Code Charts page of the AFISM web site.  This can be accessed using this link:  http://www.depts.ttu.edu/afism/reference/codecharts/.    Scroll to the  Banner HR section and look... Read More
  10. From what day to what day is the official work week? Answer:  The official work week is Sunday through Saturday.... Read More
  11. Are monthly leave accruals available for use as of the first of the month, or must I wait until they appear in my Leave Balances by the 25th of the month? Answer: Monthly leave accruals are available for use as of the first of the month.  You do not need to wait until they appear in your Leave Balances before using them.  The Payroll process adds monthly leave accruals to your balance before it subt... Read More
  12. Which Cognos Report shows tha mount of interest accrued each month on our Fund Balance? Category:  Reporting   Question:  Which Cognos report shows the amount of interest accrued each month on our fund balance FOP?   Answer: The report that shows the information about the interest accrued on the Fund Balance FOP is the FI009 - Stat... Read More
  13. How can I track the status of an ePAF? Category:  ePAF   Question:  How can I track the status of an ePAF?   Answer:  Click on the link below to review the process. ... Read More
  14. Why is my Vacation Leave Balance in the "Banked" column instead of the "Available" column? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  Why is my Vacation Leave Balance in the "Banked" column instead of the "Available" column?   Answer:  Your vacation balance will move from the "Banked" column to the "Available Balance a... Read More
  15. I have ended an employee’s job in Banner who I will reappoint at a later date, should I make any notes in the comment section of the ePAF? Category:  ePAF   Question:  I have ended an employee's job in Banner who I will reappoint at a later date, should I make any notes in the comment section of the ePAF?   Answer:  Yes, it is helpful to indicate in the comments section if yo... Read More
Displaying 1 to 15 out of 218 articles found
First Page Previous Page Page of 15 Next Page Last Page