Articlesresults = Resource id #19 PHPKBV8 - Search
Knowledge Base
Articles Search Results
  1. What are Employee One-time Payments (EOPS)? One-time payments are miscellaneous or occasional payments to a current employee, not for regular job duties or regular paychecks.   Read about the Employee One-time Payments and 4 other categories of employee pay in the “Forms of Employee Pay ... Read More
  2. Where can I find training information on the new Employee One-Time Payment System (EOPS)? Training materials can be found on the AFISM website.   The following link will direct you to the site directly: http://kainz.ttu.edu/afism/training/class/eops-employee-one-time-payment-system-overview/     You can find the information under the ... Read More
  3. A pay increase PAF for a nonexempt employee has applied but WTE timesheet has the old rate. Will the employee be paid at the old rate or at the new rate? When an employee opens the timesheet for the first time, the current rate is listed on the timesheet.  The rate in the header is not updated during the pay period and does not reflect any recently applied pay changes.  During the payroll cycle at t... Read More
  4. Why do I have a Leave Balance for Assistance Dog Training Leave, Bone Marrow Transplant Leave, Organ Donor Leave and Red Cross Leave? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  Why do I have a Leave Balance for Assistance Dog Training Leave, Bone Marrow Transplant Leave, Organ Donor Leave and Red Cross Leave?    Answer:   The “Available Beginning Balance”... Read More
  5. I accidentally submitted after the first week of the pay period - can someone reset it? Category:  Web Time Entry Question:  I accidentally submitted after the first week of the pay period - can someone reset it?   Answer:  You should let the approver know that you have submitted your timesheet accidentally.  They can return it for... Read More
  6. Can I pay for phone charges on my federal FOP? Category:  Finance   Question:  Can I pay for phone charges on my Texas Tech University federal FOP?   Answer:   Local phone charges are not allowed on federally funded sponsored projects, so any Texas Tech University (Chart T) FOPs that begin ... Read More
  7. How do I decide whether to use an Exempt, Nonexempt or Faculty ePAF? You determine whether to use Exempt, Nonexempt, or Faculty/TA/GPTI according to the Employee Class code for the T-position to which the employee will be appointed. Each job title in the Texas Tech Pay Plan is classified as “Exempt,” “Nonexempt,... Read More
  8. I need to complete two ePAFs on the same person do I have to wait for one action to be applied before I complete the paf for the next action? Category:  ePAF Question:  I need to complete two ePAFs on the same person. Do I have to wait for one action to be applied before I submit an ePAF for the second action?   Answer:  Yes, if submitting multiple ePAFs, the first must be applied b... Read More
  9. How do you add one of the functional mailboxes to someone’s Outlook? Question:  How do you add one of the functional mailboxes to someone's Outlook?   Answer:  Follow these steps:   1.  Open Outlook 2.  Click on Tools in the Toolbar 3.  Click on Account Settings 4.  Click on Change 5.  Click on More Set... Read More
  10. When attempting to use Banner INB, I receive the java error "Java has discovered application components that could indicate a security concern"after upgrading to Java 6, update 19+. To work around this problem use these steps: Click Start. Click Control Panel. Double click on Java Control Panel. Click Advanced tab in Java Control Panel. Double click on Security. Double click on Mixed Code. Click on "Enable - hide warning and ru... Read More
  11. How many approvers can be assigned to one account? Three approvers may be assigned to an Organization.... Read More
  12. How are payments for overtime calculated? Category:  Payroll Subcategory:  Overtime Question:  How are payments for overtime calculated?   Answer:  When hours worked exceeds 40 hours in a work week or the combination of eligible leave and hours worked exceeds 40 hours in a work week.... Read More
  13. Which employees will receive overtime payments? Category:  Payroll Subcategory: Employee Status Question:  Which employees will receive overtime payments?   Answer:  All employees classified as non exempt under FLSA standard will begin receiving payment for all hours reported during a workweek... Read More
  14. Can an employee or their supervisor print their timesheet? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report Question:  Can employee or their supervisor print their timesheet?   Answer: If you need to print a hard copy this option is available. Both employees and Approvers can print the timesheets if they so c... Read More
  15. If department heads are not part of the approval queue, will they be able to see their employee’s timesheets ? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  If department heads are not part of the approval queue, will they be able to see their employee’s timesheets ?   Answer: If one is not part of the approval queue you cannot see the ... Read More
Displaying 1 to 15 out of 124 articles found
First Page Previous Page Page of 9 Next Page Last Page