Articlesresults = Resource id #19 PHPKBV8 - Search
Knowledge Base
Articles Search Results
  1. How is Program Code S10 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code S10 used?     Answer: Program Code S10 Service Department Funds– includes expenditures associated with the activities that have been established to provide goods an... Read More
  2. How is Program Code R10 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code R10 used?   Answer: Program Code R10 Retirement of Indebtedness– includes expenditures associated with debt related to bond indenture agreements.     To learn more... Read More
  3. How is Program Code L10 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code L10 used?   Answer: Program Code L10 Loan Funds– includes expenditures made from current restricted funds for purposes of making student loans.   To learn more:  ht... Read More
  4. How is Program Code G10 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code G10 used?   Answer: Program Code G10 Agency Operations– includes expenditures related to funds held by the University as custodian or fiscal agent for students, facu... Read More
  5. How is Program Code E10 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code E10 used?   Answer: Program Code E10 Endowment– includes expenditures associated with the endowment and similar fund groups. The fund balances of endowment and term e... Read More
  6. How is Program Code A10 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code A10 used?   Answer: Program Code A10 Auxiliaries– includes expenditures related to the auxiliary enterprise which exists to furnish goods or services to students, fac... Read More
  7. How is Program Code 900 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code 900 used?   Answer: Program Code 900 Unexpended Plant– includes expenditures related to major non-capitalized repairs, maintenance, and renovations. Minor repairs sh... Read More
  8. How is Program Code 800 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code 800 used?     Answer: Program Code 800 Scholarships and Fellowships  - includes expenditures for scholarships and fellowships in the form of grants to students, resu... Read More
  9. How is Program Code 700 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code 700 used?     Answer: Program Code 700 Operations and Maintenance– includes expenditures for the administration, supervision, operation, maintenance, preservation, ... Read More
  10. How is Program Code 600 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code 600 used?   Answer: Program Code 600 Institutional Support– includes expenditures for central, executive-level activities concerned with management and long-range pl... Read More
  11. How is Program Code 500 used? Category:  Finance Subcategory:  Program Codes Question:  How is Program Code 500 used?     Answer: Program Code 500 Student Services-includes expenditures incurred for offices of admissions and the registrar and activities with the primary purp... Read More
  12. How is Program Code 400 used? Program Code 400 Academic Support– includes expenditures incurred to provide support services for the institution’s primary missions: instruction, research, and public service. It includes the retention, preservation, and display of education... Read More
  13. How is Program Code 300 used? Program Code 300 Public Service– includes expenditures for activities established primarily to provide non-instructional services beneficial to individuals and groups external to the institution. Included in this category are conferences, institut... Read More
  14. How is Program code 200 used? Program Code 200 Research– includes expenditures for activities specifically organized to produce research, whether commissioned by an agency external to the institution or separately budgeted by an organization within the institution. Subject to ... Read More
  15. How is Program Code 100 used? Program Code 100: Instruction–includes expenditures for activities that are part of the institution’s instruction program; including credit and non-credit courses; academic, vocational, and technical instruction; remedial and tutorial instruc... Read More
Displaying 1 to 15 out of 46 articles found
First Page Previous Page Page of 4 Next Page Last Page