Articlesresults = Resource id #19 PHPKBV8 - Search
Knowledge Base
Articles Search Results
  1. I am trying to log onto my timesheet/leave report and it is giving me an error message to contact payroll. It appears that your approver(s) have not been set up or the approver(s) have changed.   You will need to have your current approvers send an email to www.webmaster.payroll@ttu.edu with the R number and position number of the approver or approvers, ... Read More
  2. A pay increase PAF for a nonexempt employee has applied but WTE timesheet has the old rate. Will the employee be paid at the old rate or at the new rate? When an employee opens the timesheet for the first time, the current rate is listed on the timesheet.  The rate in the header is not updated during the pay period and does not reflect any recently applied pay changes.  During the payroll cycle at t... Read More
  3. What if I submit my timesheet in a timely manner but my approver does not approve my timesheet before the deadline? Category:  Web Time Entry Question:  What if I submit my timesheet in a timely manner but my approver does not approve my timesheet before the deadline?   Answer:  Payroll will complete a "sweep" and pick up submitted time sheets and process payr... Read More
  4. Can I assign a permanent Proxy so if I don’t approve timesheets, my proxy can approve them? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  Can I assign a permanent Proxy so if I don’t approve timesheets, my proxy can approve them?   Answer:  Payroll Services do not recommend a permanent proxy. When Approval Queues we... Read More
  5. If I set an employee up to have a level 1 approver, then their timesheet will never go to the default approver, correct? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report Question:  If I set an employee up to have a level 1 approver, then their timesheet will never go to the default approver, correct?   Answer:  Yes, you are correct.... Read More
  6. Can an employee or their supervisor print their timesheet? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report Question:  Can employee or their supervisor print their timesheet?   Answer: If you need to print a hard copy this option is available. Both employees and Approvers can print the timesheets if they so c... Read More
  7. If department heads are not part of the approval queue, will they be able to see their employee’s timesheets ? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  If department heads are not part of the approval queue, will they be able to see their employee’s timesheets ?   Answer: If one is not part of the approval queue you cannot see the ... Read More
  8. Where do I find instructions on how to assign a proxy to approve timesheets? Answer:  On the AFISM Training Materials Page, Banner HR tab, there is a topic of WTE/WLR Handouts.  Pages 3-4 of the Approvers Reference Guide has instructions for assigning a proxy.   URL to this site:  http://www.depts.ttu.edu/afism/trainingv2... Read More
  9. What report shows all FOPs assigned to an Organization Manager? The FI106 - Valid FOP report provides a listing of all FOPs assigned to an Organization Manager.  This report is located in TTU Finance > FOAP Reports  folder of Cognos.... Read More
  10. Do I leave the Organization portion of the FOP combination request blank if a new FOP is being set up?   This is for the organization code that the department would like to assign as part of the FOP number.  Keep in mind that the organization code is associated to the financial manager who is responsible for managing this FOP combination, including ... Read More
  11. What does error User XXXXXX has no authority to post to fund XXXXXX and Organization XXXXXX in chart T mean? Answer:  This error means that the user has not been given a role (Approver, Requestor, Shopper) on the FOP being used.  The Financial Manager will need to assign the user a role within TechBuy for  the org code shown.  This is done by using u... Read More
  12. I accidentally submitted after the first week of the pay period - can someone reset it? Category:  Web Time Entry Question:  I accidentally submitted after the first week of the pay period - can someone reset it?   Answer:  You should let the approver know that you have submitted your timesheet accidentally.  They can return it for... Read More
  13. What is Web Time Entry (WTE)? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report Question: What is Web Time Entry?   Answer:  Web Time Entry is an online timesheet for non exempt employees who report work hours and leave taken on a semi-monthly basis.... Read More
  14. Where does the default departmental aprover fit into the sequence of events for WTE/WLR? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report Question:  Is this the correct sequence:  employee submits to level I approver who then approves and submits to level II approver who then approves and it goes to payroll?  Where does the default depar... Read More
  15. How do I report my hours worked in Web Time Entry (WTE) if I work for 2 separate departments and how will they be routed for approval to 2 separate Supervisors? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  How do I report my hours worked in Web Time Entry (WTE) if I work for 2 separate departments and how will they be routed for approval to 2 separate Supervisors?   Answer:  If you work fo... Read More
Displaying 1 to 15 out of 38 articles found
First Page Previous Page Page of 3 Next Page Last Page