Articlesresults = Resource id #19 PHPKBV8 - Search
Knowledge Base
Articles Search Results
  1. How do I set up a new vendor so I can process travel or direct pay? Category:  Procurement   Question:    How do I set up a new vendor so I can process travel or direct pay?   Answer:  For Direct Pay:  If a department knows they are using a completely new vendor that is not already affiliated with TTU or TTUS... Read More
  2. I received error "No Balance info found in FGBBAVL" when trying to enter a travel application for out of state travel - what does this mean?  This means that the FOP does not have a budget pool for out-of-state travel.  The resolution is to complete a budget revision moving funds into the out-of-state budget pool.  ... Read More
  3. What happens if I could not input data during the appointed time due to system issues and travel? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  I was out of town on the 16th & 17th. When I left on the 15th the Web Time Entry was not available?   Answer: WTE will not allow you to input data after the 2 business days have passe... Read More
  4. Can I get an advance on my pay check? Category:  Payroll Question:  Can I get an advance on my pay check?   Answer:  No, The State of Texas does not allow State Employers to give payroll advances on their pay checks.... Read More
  5. How do I designate Advance Pay in TechBuy(SciQuest)? Category:  TechBuy(SciQuest)   Question:  How do you indicate that the TechBuy purchase is an advance pay?   Answer:  When you are in the Review screen of the requisition, go to the Supplier/Line Item Details section in the lower part of the scr... Read More
  6. How do I get reimbursed if I accidentally used my personal credit card instead of the procurement card? Category:  TechBuy(SciQuest)   Question:  How do employees go about getting a reimbursement if they accidentally used a personal credit card instead of the procurement card?   Answer:  You will use the one-time payment form in TechBuy.... Read More
  7. How do I pay for a purchase order using my procurement card in TechBuy(SciQuest)? You may only use a Pcard in TechBuy if there is an \"edit\" field next to the Credit Card Info under Billing.  If the requisition does not supply that option, the Pcard cannot be used.   The attachment provides a visual guide for you.... Read More
  8. Is there a way to do a wildcard search in Query Studio? Category:  Reporting Subcategory:  Cognos Query Studio Question:  Is there a way to do a wildcard search in Query Studio?   Answer:  Yes.  To do this, click inside the column that you want to search on.  Select the Filter icon from the toolbar... Read More
  9. Can I use the pcard at Wal-Mart? Category:  Procurement Question:  Can I use the Pcard at Wal-Mart?   Answer:  Yes.  Take the exemption form to the Service Desk before you start shopping and request a tax exempt ID card.  ... Read More
  10. Can I use the pcard at Staples instead of the convenience card? Yes you can.  However, the University will not receive HUB credit and the discounted pricing will not be the same.... Read More
  11. What is the Query Date of an ePAF? If the ePAF will update the data base so that the employee receives the correct pay check for the intended pay period, type the Personnel Date in the Query Date field.   However, if the ePAF will not update in a timely manner, then deciding the Quer... Read More
  12. When attempting to use Banner INB, I receive the java error "Java has discovered application components that could indicate a security concern"after upgrading to Java 6, update 19+. To work around this problem use these steps: Click Start. Click Control Panel. Double click on Java Control Panel. Click Advanced tab in Java Control Panel. Double click on Security. Double click on Mixed Code. Click on "Enable - hide warning and ru... Read More
  13. Is there a report that ties a transaction to a P0 number? Question:  Is there a report that ties a transaction to a P0 Number? There are several options available in Cognos: 1.   FI030 - Encumbrance Ledger Transaction Report.  This report displays in two sections. The top section shows the encumbrances ... Read More
  14. Is there a Cognos report that provides overtime information? Question: Is there a Cognos report that provides overtime information?   Answer: Yes, this information can be found in Cognos Reports.  Use a Finance Report if you want to see the overtime activity against your operating ledger and a Human Resource... Read More
  15. Is there a Cognos Report that shows all transactions for the entire month ? There are several reports that provide the transactions that occurred during a Fiscal Period (month).  To access these reports, from the Public Folders tab of Cognos, select the folder labeled TTU Finance.  Within the TTU Finance Folder is a sub fo... Read More
Displaying 1 to 15 out of 19 articles found
First Page Previous Page Page of 2 Next Page Last Page