Articlesresults = Resource id #19 PHPKBV8 - Search
Knowledge Base
Articles Search Results
  1. From what day to what day is the official work week? Answer:  The official work week is Sunday through Saturday.... Read More
  2. What rate of pay is used if combined hours (worked and combined leave hours) for the work week exceed 40 hours? When the combination of eligible leave and hours worked exceeds 40 hours in a work week, the amount of time worked over 40 hours will be paid at the regular hourly rate.... Read More
  3. Where can I find information about the pay frequency change as it relates to student workers? Category:  Pay Frequency   Question:  Where can I find information about the pay frequency change as it relates to student workers.   Answer:  The Guide to Planning Your WTE/WLR Implementation, found at http://www.depts.ttu.edu/afism/training/m... Read More
  4. How do I make the A&F Work Tools tab the default tab in Raiderlink? 1.       Log into Raiderlink:  http://raiderlink.ttu.edu 2.      Click on Content Layout in the top menu 3.      Click on the A&F Work Tools tab 4.      Under “Options for Modifying this tab:” click on the Make this the defa... Read More
  5. How do I pay a student who has a Work Study grant? Answer: Student Financial Aid provides you with an Award Authorization form with approval information, including a W-position (instead of a T#) with the Work Study FOAP funding information.  This Authorization is prepared after you contact the St... Read More
  6. How do I report my hours worked in Web Time Entry (WTE) if I work for 2 separate departments and how will they be routed for approval to 2 separate Supervisors? Category:  Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  How do I report my hours worked in Web Time Entry (WTE) if I work for 2 separate departments and how will they be routed for approval to 2 separate Supervisors?   Answer:  If you work fo... Read More
  7. How do I modify my existing VPN network connection to work following the recent upgrade? Question:  How do I modify my existing VPN network connection to work following the recent upgrade?   Answer:  The directions for this are found in the attachment below.... Read More
  8. Can I choose not to be paid overtime and still earn comp time for extra time worked? Category:  Payroll Subcategory:  Overtime Question:  Can I choose not to be paid overtime and still  earn comp time for extra time worked?   Answer:  No.  Beginning September 1, 2008, all non-exempt employees will be paid for all hours worked ... Read More
  9. I didn’t work for TTU/TTUHSC last year, why did I get a W-2? Most likely the final check for the previous year was paid in January of this year.   Verify by email to webmaster.payroll@ttu.edu.... Read More
  10. How overtime will be paid in the event the end of a pay period falls in the middle of the week? Category: Web Time Entry / Web Leave Report   Question:  How overtime will be paid in the event the end of a pay period falls in the middle of the week?  If the 15th falls on a Tuesday and that particular week you accrue quite a bit of overtime, ... Read More
  11. What happens when the Pay Date falls on a holidy or a weekend? When the pay date falls on a weekend or a holiday, the non-exempt employee will be paid on the last work day prior to the weekend or the holiday.... Read More
  12. I accidentally submitted after the first week of the pay period - can someone reset it? Category:  Web Time Entry Question:  I accidentally submitted after the first week of the pay period - can someone reset it?   Answer:  You should let the approver know that you have submitted your timesheet accidentally.  They can return it for... Read More
  13. I am trying to understand how overtime is calculated on my check, who can help me with this? Banner is set up to pay an employee their overtime as both straight on your regular earnings line and ½ time on your overtime earning line.   Example:   A semi-monthly employee making $10.00 per hour is working in an 80 hour pay period.   This em... Read More
  14. What will I be paid for each hour of overtime? Category:  Payroll Subcategory:  Overtime Question:  What will I be paid for each hour of overtime?   Answer:  When over 40 hours in a week are worked, the amount of time over 40 hours will be paid at 1 1/2 times the regular hourly rate.  The 1... Read More
  15. How are payments for overtime calculated? Category:  Payroll Subcategory:  Overtime Question:  How are payments for overtime calculated?   Answer:  When hours worked exceeds 40 hours in a work week or the combination of eligible leave and hours worked exceeds 40 hours in a work week.... Read More
Displaying 1 to 15 out of 84 articles found
First Page Previous Page Page of 6 Next Page Last Page